Jan Vermeulen Beheer

Multifunctioneel pand te Maurik

Locatie

Princes Marijkelaan 15a
4021 EA Maurik
Nederland
NL

Locatie: Geografisch gezien is Maurik centraal in Nederland gelegen. Steden als Arnhem, Nijmegen, Utrecht en 's-Hertogenbosch zijn in ruim 30 autominuten bereikbaar, terwijl Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven in ongeveer 45 autominuten te bereiken zijn. Maurik maakt deel uit van de gemeente Buren.
Ligging: De ruimte is gelegen aan de belangrijke invalsroute naar het centrum van Maurik, de Princes Marijkelaan. Door de strategische ligging tegenover supermarkt C1000 wordt een hoge attentiewaarde bereikt. Dagelijks passeren veel mensen deze locatie. In de directe omgeving zijn diverse gebouwen in gebruik bij onder andere: de C1000 supermarkt, een fietsenmaker, kapper en kledingwinkel. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van de winkel is zonder meer goed, langs de route vanuit de Maurikse dorpskern naar diverse woonwijken.
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein, rondom het gebouw, is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het terrein is grotendeels bestraat. Uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is mogelijk.
Overige voorzieningen: Centrale verwarming - Zonwering
Huurcondities: Huurperiode 5 jaar, verlenging vervolgens met periode van telkens vijf jaren, jaarlijkse indexatie, ROZ overeenkomst voor winkelruimte.
Bankgarantie: Ter grootte van 3 maandhuurtermijnen inclusief B.T.W.
 

Werkoppervlakte: 
280m²