Jan Vermeulen Beheer

Te huur kantoorpand, Prinses Marijkelaan 15a

Locatie

Prinses Marijkelaan 15
4021 EA Maurik
Nederland
NL

Centraal in Maurik tegenover supermarkt Jumbo gelegen kantooretage met groot eigen parkeerterrein. Deze ruimte is oorspronkelijk gebouwd voor de Rabobank.

De laatste jaren is in het pand een schoonheidssalon gehuisvest geweest. Deze kantooretage bevindt zich geheel op de eerste etage.

Lokatie: Geografisch gezien is Maurik centraal in Nederland gelegen. Steden als Arnhem, Nijmegen, Utrecht en S'Hertogenbosch zijn in ruim 30 autominuten bereikbaar, terwijl Amsterdam of Eindhoven in ongeveer 45 autominuten te bereiken zijn.

Maurik maakt deel uit van de gemeente Buren.

Ligging: de ruimte is gelegen aan de belangrijkste invalsroute naar het centrum van Maurik. Door strategische ligging tegenover supermarkt Jumbo wordt een hoge attentiewaarde bereikt. 

Indeling: Via trap bereikbare 1e verdieping. Via de hal zijn twee kantoorkamers van 86 m² en 37 m² bereikbaar. De grootste kantoorkamer is voorzien van een keukenopstelling en een bergkast. Tevens is er vanuit de hal de c.v. ruimte (19,25 m²) bereikbaar alook nog 1 kamer van ongeveer twee keer 5m²

                welke momenteel als opslag dient.

Voorziening: centrale verwarming - zonwering.

Groot parkeerterrein

Bankgarantie: ter grootte van drie maandhuurtermijnen inclusief B.T.W. 

 

Werkoppervlakte: 
200m²