VERKOCHT - Arnhemsestraatweg 28, 6881 NH Velp

Omschrijving Comfortabel wonen in een vernieuwd hoekappartement op de eerste verdieping met veel licht? Deze fijne woning aan de Arnhemsestraatweg in Velp ligt midden in het gezellige centrum van Velp en dicht bij de natuur (de Veluwezoom en de Posbank en verschillende parken)

3 kamers (2 slaapkamers ) 67 m² woonruimte   –   12m² bergruimte     –     balkon 14 m²

Status  Het appartement is prachtig vernieuwd in een moderne stijl met een compleet nieuwe keuken inclusief apparatuur (koelkast met vriesvak, combi-oven en vaatwasser.) en een nieuwe badkamer en toilet. Ook al het schilderwerk en de vloeren zijn vernieuwd dus het appartement is volledig instap klaar. Verder is er een sfeervolle industriële schuifpui geplaatst als echte eyecatcher tussen de woonkamer en eetkamer. De woning beschikt over drie balkons, een aan de grote slaapkamer een bij de eetkamer en een over de gehele lengte van het appartement met de toegang van het balkon via de keuken.

Berging  Je komt binnen via een gemeenschappelijke hal met trappenhuis. Er is een kelderberging van c.a. 3,5 x 2,5 meter onder het appartement.

Heeft u interesse? Wij nemen u graag mee door dit prachtige appartement aan de Arnhemsestraatweg 28 te Velp. Plan dan vandaag nog een bezichtiging!

Goed-Ver-Toe-ven B.V.  

Compare Properties

Compare (0)