VERKOCHT- Scharenburgsestraat 13 - Puiflijk

Omschrijving  Heerlijk vrijstaand wonen op een zeer royale kavel met vrijstaande garage/hobbyruimte. Heb je altijd al vrijstaand willen wonen in een vrijstaande woning met vele mogelijkheden? Dan is dit weliswaar gedateerde woning met prachtig vrij gelegen tuin echt iets voor jou. 

Wonen  De woning dient gemoderniseerd te worden. U kunt naar eigen inzicht uw droomhuis realiseren.

Buiten/tuin  Bij de woning is een gezellige aangelegde tuin aanwezig met een royale oprit en een geweldige hobbyruimte/garage.

Omgeving  De Scharenburgseweg ligt rustig aan de rand van de woonwijk Druten-Zuid aan de rand van een weidegebied waardoor er prachtig uitzicht is op achtergelegen landerijen. Het perceel is grotendeels door een watergang omsloten waardoor er een ‘eilandgevoel’ ontstaat bij de woning. Het dorp Druten met alle voorzieningen is eenvoudig te bereiken. Ook de steden Nijmegen, Arnhem Den Bosch, Oss en Tiel zijn binnen een half uur aan te rijden. 

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszijds. De maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning wordt verkocht in de staat ‘as is – where is’ met andere woorden zoals het is bij de bezichtiging. 

Indeling Hal, woonkamer, keuken, berging, en toilet op de begane grond. 

Aantal kamers 3 slaapkamers op de eerste etage en een eenvoudige badkamer.

Specificaties

Bouwjaar 1963

Perceel  1.685 m2

Dak Zadeldak bedekt met pannen – Garage: zadeldak gedekt met golfplaten (asbesthoudend)

Aanvaarding in overleg.

Compare Properties

Compare (0)