Jan Vermeulen Beheer

Te huur winkelpand, Zandstraat 98 te Beneden Leeuwen

Locatie

Zandstraat 98
6658 CX Beneden Leeuwen
Nederland
NL

Ruime winkelruimte met ruime etalage-deel aan voorzijde, achtergelegen magazijn, laad- en losruimte.

Aan de Zandstraat zijn zeer diverse winkels centraal bij elkaar gelegen, waardoor het veel winkelend publiek trekt. O.a. is de Hema in directe omgeving gevestigd.

De winkel heeft een gebruiksoppervlakte van in totaal 548 m² en de achtergelegen ruimte omvat nog eens 120 m². Tevens zijn er 2 kantine voorzieningen aanwezig en een toiletgroep. De winkelruimte is uitgevoerd met systeemplafond inclusief diverse verlichtingssoorten. De vloer is voorzien van plavuizen. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk. Het pand wordt verwarmd middels indirect gestookte heaters.

Het pand is uitstekende bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. Laden en lossen is mogelijk aan de zijkant van het pand. Daarvoor is een parkeervoorziening opgenomen.

Beneden Leeuwen is gelegen in het land van Maas en Waal. Beneden Leeuwen vervult een centrumfunctie met een zeer uitgebreid winkelaanbod. Tevens heeft het dorp een uitstekende ontsluiting met o.a. het rijkswegennet A15, A2 en A73 en is centraal tussen Nijmegen en Tiel gelegen.

Bestemming: Detailhandel - Horeca categorie 1 en 2 - Dienstverlening - Maatschappelijke voorzieningen - Kantoren.

Bijzonderheden: Standaard ROZ huurcontract - Termijn 5 jaar + 5 jaar - Vrij parkeervoorziening in directe nabijheid - Volledige verhuurinformatie opvraagbaar bij Klaassen Daalmans regiomakelaars te wijchen, telefoonnr. 024-6487654

 

Werkoppervlakte: 
668m²
e-mail icon