Jan Vermeulen Beheer

Te huur, Dorpsstraat 50 te Wamel

Locatie

Dorpsstraat 50
6659CE Wamel
Nederland
NL

In het dorpshart van Wamel gelegen villa uit 1906 onder architectuur gebouwd. Architect Van Helmond is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze in Jugendstil gebouwde villa met mooie authentieke details.

De woning is in 2019 gerenoveerd en er is groot onderhoud uitgevoerd.

Indeling:

  • Souterrain: achteringang met hal voorzien van tegelvloer en nieuwe meterkast, CV ruimte/berging en werkkamer, Berging met sectionale deur t.b.v. fietsen/etc.
  • Woonetage, voordeur naar hal met marmeren vloer en bordestrap met diverse detaillering zoals spiegelwand met lampjes. Toilet geheel vernieuwd voorzien van geberit inbouwtoilet en handwasbakje met onderkast. Ruime zonnige woonkamer met haard en erker aan de voorzijde. Eetkamer met doorgang naar keuken voorzien van koelkast, kookplaat, afzuigkap, aanrecht met dubbele spoelbak, en diverse inbouwkasten. Deur met toegang tot naastgelegen terras gelegen boven de ruime berging.
  • Eerste etage te bereiken via bordestrap voorzien van loper/trapbekleding. Overloop met toegang tot 4 slaapkamers waarvan twee met balkon en drie voorzien van nieuwe laminaat vloer. nieuwe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet geheel in stijl van de woning.

Algemeen: De woning is voorzien van een HR CV ketel. Op de eerste etage is een tweede CV ketel t.b.v. de warmwatervoorziening van de badkamer alsmede t.b.v. de vloerverwarming in de badkamer. De tuin is in 2019 geheel nieuw aangelegd inclusief twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een terras op eigen terrein. 

 

e-mail icon