Jan Vermeulen Beheer B.V.

Jan Vermeulen Beheer is actief vanaf 1986. De belangrijkste activiteiten bestaan uit het beheren van de vastgoedportefeuille’s van de dochterbedrijven Dicobouw Druten B.V. en VFS Vastgoed B.V. en Loyal Holland B.V., maar ook voor derden verzorgen wij beheerstaken op het gebied van vastgoed. We beschikken over een eigen onderhoudsdienst met service monteurs en servicewagens. Verder is er administratieve en commerciële ondersteuning vanuit het Hoofdkantoor te Boven-Leeuwen.

Dicobouw Druten B.V.

Beleggingen in vastgoed. De onderneming is opgericht in januari 1967. Deze vennootschap heeft uitsluitend de doelstelling om te beleggen in vastgoed. Specialisatie in winkelpanden in de foodsector met name supermarkten waarbij wordt verhuurd aan marktbepalende partijen waaronder: Jumbo, Spar, Aldi en Coop/Plus Supermarkten.

VFS Vastgoed B.V. 

Deze vennootschap is in 2006 opgericht als dochterbedrijf van Jan Vermeulen Beheer B.V. met als doelstelling het beleggen in vastgoed met verhuur aan solide partners in met name de sector dienstverlening, retail en kantoren. Momenteel wordt o.a. verhuurd aan de volgende partijen:  Pearl Opticiens, Eye Wish Opticiens, Rabobank, speciaalzaken in food en non-food.

Loyal Holland B.V. 

Werd in 1990 opgericht als dochterbedrijf van Jan Vermeulen Beheer B.V.  Deze vennootschap beoogt met name het ontwikkelen van kleinschalige projecten voor de bouw van winkelruimte al dan niet in combinatie met appartementen of woningen, of bedrijfsruimten. De meeste projecten komen tot stand door intensieve samenwerking met de opdrachtgever, meestal de toekomstige huurder. Daarnaast wordt er belegd in appartementen en kantoren.

De Zwaluw Vught B.V. 

Werd opgericht in 1982 met als doelstelling het geven van adviezen en het begeleiden van ondernemers inzake de algemene bedrijfsvoering. Het betreft hier met name de commerciële begeleiding van bedrijven in de detailhandel en de dienstensector. Bijvoorbeeld detailhandel in levensmiddelen, drogisterijen, speciaalzaken, installatiebedrijven.

Op basis van vertrouwen en persoonlijke benadering willen wij onze klanten een gericht bedrijfsmatig en commercieel advies geven waarbij vooral de langere termijnplanning essentieel is. Veel ondernemers zijn druk met de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf waarbij de langere termijnvisie vaak uit het oog is verloren. In samenwerking werken we aan een gerichte doelstelling met een focus op lange termijn.

Compare Properties

Compare (0)